ikastfs

17-11-2014

U17V - Horsens 1-2

Den sidste kamp i mod Horsens i denne omgang og en mega spændende afslutning i rækken. I går skulle vi tage afsked med Nino og der var god stemning op til en spændende kamp mod på papiret rækkens bedste hold. Igen skal i have stor ros for at holde den taktik vi aftalte - vi ville prøve at tage Horsens på sengen og starte i højt pres, så de ikke fik tid til at sætte deres gode midtbane i scene. I de første 30 minutter af kampen lykkedes fantastisk og efter blot 8 minutter af kampen giver vores anstrengelser pote, efter et flot gennemspillet angreb hvor Emil spiller ned mellem backs og centerforsvar , som var vores plan, scorer AP sikkert til en fortjent 1 - 0 føring.
0
17-11-2014

U16-Elite Ikast FS - Herning Fremad 3-2

Det har på mange måder været et langt efterår for U16-holdet i eliterækken. Fire kampe mere end normalt og mod klart stærkere modstandere end tidligere. Efterårsturneringen har også været en stor oplevelse, og man har set et Ikasthold, der virkelig har udviklet sig på alle områder, men især på det fysiske og det mentale plan, er der sket meget siden sommerferien. Der har været mange flotte præstationer på det individuelle plan, og som hold har der også været meget at glæde sig over. Ikke mange havde regnet med, at holdet ville få let ved at overleve i eliterækken, og slet ikke samle så mange points som nu er tilfældet. Inden den sidste kamp mod lokalrivalerne fra Herning Fremad, var det blevet til 17 points og en garanti for også at være en del af eliterækken i foråret.
00

15-11-2014

U16-Elite FK Viborg - Ikast FS 3-1

Efterårets sidste udekamp for U16-elite stod i Viborg tidlig lørdag formiddag, og det skulle blive en kamp med flere afgørende faktorer. Inden kampen var situationen den, at Ikast var sikret deltagelse i forårets eliterække, mens hjemmeholdet FK Viborg skulle bruge en sejr for at holde sig på den rigtige side af nedrykningsstregen inden sidste runde kommende weekend den 15. og 16. november.
0
09-11-2014

U17V - Varde 3-2

Kære u 17 V drenge, hold da fast for en lørdag eftermiddag i Varde. Jeg har aldrig deltaget i en kamp, hvor der har været så dårligt vejr som idag, total elendig bane som var blød inden kampen, og med et regn og haglvejr af en anden verden, blev det en meget svær opgave for begge mandskaber. Desværre udeblev dommeren, så Nino, som har dommerkort, tog de første 10 minutter, inden der kom en afløser.
Kampreferater
U16-ELITE Ikast FS - AaB 0-3
U16 Elite Ikast FS - Randers Freja 0-0
U16-Elite Hjørring IF - Ikast FS 1-4
U16-Elite Ikast FS - Dronningborg B. 2-0
16-Elite Holstebro B. - Ikast FS 1-4
U16-Elite Herning Fremad - Ikast FS 2-2
U19 Vest - Varde 9-2
U16-Elite Ikast FS - FK Viborg 4-3
U19 Vest - Vejen IF 1-3
IFS klubnyheder
Klub aften med Wunderelf for spillere og forældre i U10-U19
MANGE IFS-DRENGE VIDERE PÅ FCM FODBOLDSKOLE
DBU + JBU nyheder
Ekspert: Farligt kunstgræs en myte
Tidligere topdommer modtager FIFA-ærespris
Region 4: Skiftedag i bestyrelsen
Region 4: Nej tak til nedlæggelse af U16
HOVEDSPONSOR
 
Info fra DBU
Fodbold app
Fuldt overblik over dansk fodbold – se her
 
Info fra DBU
KampKlar
- styrker holdet. Gratis online værktøj.
 
Info fra DBUJ
Tilbud
Godt i gang med den nye DBU træner-taske fyldt med øvelser og udstyr.
 
Sponsor
BDO er er af vores gode sponsorer, vil du også være med så kontakt michael@texsas.dk