ikastfs

18-12-2014

Sportslig grunduddannelse

Fra august 2015 findes der som noget nyt en sportslig grunduddannelse på Nordre Skole. Det er et godt tilbud til de sportsglade, som giver eleverne mulighed for mere bevægelse og idræt. På www.ikast-brande.dk/sportsliggrunduddannelse kan I læse meget mere om den nye uddannelse
0
16-12-2014

IFS Fodbold spiller aktivt med i fremtidens idrætsprofilskole

Ikast-Brande Kommune har i samarbejde med udvalgte foreninger besluttet at starte en idrætsprofilskole. I IFS Fodbold ser vi dette som en enestående mulighed for vores medlemmer og vi har derfor besluttet at gå i tæt samarbejde med kommunen omkring projektet.
00

17-11-2014

U17V - Horsens 1-2

Den sidste kamp i mod Horsens i denne omgang og en mega spændende afslutning i rækken. I går skulle vi tage afsked med Nino og der var god stemning op til en spændende kamp mod på papiret rækkens bedste hold. Igen skal i have stor ros for at holde den taktik vi aftalte - vi ville prøve at tage Horsens på sengen og starte i højt pres, så de ikke fik tid til at sætte deres gode midtbane i scene. I de første 30 minutter af kampen lykkedes fantastisk og efter blot 8 minutter af kampen giver vores anstrengelser pote, efter et flot gennemspillet angreb hvor Emil spiller ned mellem backs og centerforsvar , som var vores plan, scorer AP sikkert til en fortjent 1 - 0 føring.
0
17-11-2014

U16-Elite Ikast FS - Herning Fremad 3-2

Det har på mange måder været et langt efterår for U16-holdet i eliterækken. Fire kampe mere end normalt og mod klart stærkere modstandere end tidligere. Efterårsturneringen har også været en stor oplevelse, og man har set et Ikasthold, der virkelig har udviklet sig på alle områder, men især på det fysiske og det mentale plan, er der sket meget siden sommerferien. Der har været mange flotte præstationer på det individuelle plan, og som hold har der også været meget at glæde sig over. Ikke mange havde regnet med, at holdet ville få let ved at overleve i eliterækken, og slet ikke samle så mange points som nu er tilfældet. Inden den sidste kamp mod lokalrivalerne fra Herning Fremad, var det blevet til 17 points og en garanti for også at være en del af eliterækken i foråret.
Kampreferater
U16-Elite FK Viborg - Ikast FS 3-1
U17V - Varde 3-2
U16-ELITE Ikast FS - AaB 0-3
U16 Elite Ikast FS - Randers Freja 0-0
U16-Elite Hjørring IF - Ikast FS 1-4
U16-Elite Ikast FS - Dronningborg B. 2-0
16-Elite Holstebro B. - Ikast FS 1-4
U16-Elite Herning Fremad - Ikast FS 2-2
U19 Vest - Varde 9-2
IFS klubnyheder
Klub aften med Wunderelf for spillere og forældre i U10-U19
MANGE IFS-DRENGE VIDERE PÅ FCM FODBOLDSKOLE
DBU + JBU nyheder
Husk seminarer i januar
18. december: Bjellands top 5 playliste!
Frida Nielsen ny FIFA-dommer
Røde Romario er blevet U12-træner
HOVEDSPONSOR
 
Info fra DBU
Fodbold app
Fuldt overblik over dansk fodbold – se her
 
Info fra DBU
KampKlar
- styrker holdet. Gratis online værktøj.
 
Info fra DBUJ
Attester
Pædofili-lov forpligter klubberne til at tjekke nye børne-trænere.
 
Sponsor
BDO er er af vores gode sponsorer, vil du også være med så kontakt michael@texsas.dk