ikastfs

27-09-2014

16-Elite Holstebro B. - Ikast FS 1-4

Efter 4 points i de to sidste kampe mod FK Viborg og Herning Fremad, var IFS? U16-Elite torsdag aften taget til et regnfuldt Holstebro for at fortsætte den gode udvikling. De to hold stod overfor hinanden for fjerde gang inden for det sidste halve års tid, og de tre første kampe var hver gang endt med knebne sejre til Holstebro, så det var et tændt Ikasthold, der gik på banen for endelig at få skovlen under dem og sætte de 3 vigtige points på kontoen. Med en sejr ville Ikast bygge på den udvikling holdet er inde i, og de ville samtidig også passere Holstebro i tabellen.
0
22-09-2014

U16-Elite Herning Fremad - Ikast FS 2-2

Efter sidste weekends flotte comeback og sejr over FK Viborg, stod den lørdag middag på lokalopgør mod Herning Fremad på udebane for U16-Elite. Der var inden kampen ingen tvivl om, at det ville blive en svær kamp for Ikast mod et stærkt hold fra Herning Fremad. Alene det faktum, at Herning kom med en masse erfaring fra eliteniveau, og at Ikasts spillere var oppe mod Hernings 3. hold i U15M1 før sommerferien og nu skulle møde deres bedste hold, burde gøre Herning til klar favorit.
00

15-09-2014

U19 Vest - Varde 9-2

Efter at have spillet vores dårligste kamp hidtil i sæsonen sidste weekend i Vejen, skulle vi have oprejsning og tre point i denne kamp mod Varde. Dels for at få selvtilliden op igen og dels for at lægge afstand til bunden og komme op i den sjove ende igen. Og man må sige, at det lykkedes.
0
14-09-2014

U16-Elite Ikast FS - FK Viborg 4-3

De tilskuere, der mødte op på bane 7 søndag formiddag, var vidne til vildt comeback og en hel del drama. Ikast FS? U16-Elite var efter et par svære udekampe i Randers og Ålborg tilbage på hjemmebanen, og modstanderen fra FK Viborg er et af de hold Ikast bør måle sig med i eliterækken, og det skulle vise sig, at det blev en lige kamp med et noget svingende forløb.
Kampreferater
U19 Vest - Vejen IF 1-3
U19 Vest - Spangsbjerg 3-2
U16-Elite AaB - Ikast FS 4-0
U16-Elite Randers Freja - Ikast FS 1-0
U16 Elite - Holstebro 0-2
U11A - Brande IF (2-4) og Blåbjerg (1-3)
U16 Elite - Hjørring IF 5-3
U19 Vest - Ringkøbing 2-3
U19 Vest - Esbjerg FB 1-1
IFS klubnyheder
MANGE IFS-DRENGE VIDERE PÅ FCM FODBOLDSKOLE
Ikast FS repræsenteret på FCM hold til Brøndby Elite Cup
DBU + JBU nyheder
U17 gør klar til EM-kvalifikationen
DBU hilser konkurrence til fodbold velkommen
DBU hilser konkurrence til fodbold velkommen
U17: Ærgerligt nederlag til Tjekkiet
HOVEDSPONSOR
 
Info fra DBU
Fodboldskole 2014
Udvikling og fællesskab på DBU’s Fodboldskole.
 
Info fra DBU
KampKlar
- styrker holdet. Gratis online værktøj.
 
Info fra DBUJ
Attester
Pædofili-lov forpligter klubberne til at tjekke nye børne-trænere.
 
Sponsor
BDO er er af vores gode sponsorer, vil du også være med så kontakt michael@texsas.dk